Риба, запечена в духовці під сметаною

Риба, запечена в духовці під сметаною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…

Філе риби промити, обсушити, викласти на змащене маслом деко. (Якщо у вас невелика рибка, зручніше її запікати в формі). Рибу посолити, рясно присипати приправою.

Змастити рибу сметаною. Бажано, щоб була густа сметана і обволікала рибку, а не стікала.

Дрібно нарізати базилік і кріп, або будь-яку зелень на ваш розсуд. Але базилік тут додає особливий аромат!

Викласти на рибу зі сметаною.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Подавати до столу порційно.
На гарнір підійдуть картоплю і овочі.
Приємного апетиту!