Філе білої риби під сальсою з ананасів і зелені – ніжне рибне блюдо на вашому столі всього за півгодини!
Інгредієнти
Філе білої риби – 1 шт. | |
Ананаси – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – щіпка | |
Вершкове масло – 25 г | |
Часник молодий – невеликий пучок | |
Гірчичні зерна – 1 ч. л. |
Рибне філе під ананасами – це смачне і апетитне в подачі блюдо простого приготування. За рахунок масла і ананасового соку філе виходить соковитим, ніжним і неймовірно ароматним. Часник відтіняє блюдо і привносить в нього нотку пікантності.
Покроковий рецепт
Спершу потрібно дрібно подрібнити молодий часник.
Нашаткувати дрібним кубиком консервовані ананаси.
Змішати рубаний часник з сіллю за смаком, меленої сумішшю різних перців, гірчицею , олією і ананасами.
Рибне філе промити, натерти сіллю за смаком. Залишити маринуватися на чверть години, після чого покрити начинкою із зелені і ананасів. Відправити блюдо в розігрітий духову шафу не більш, ніж на півгодини-сорок хвилин. Важливо дотримуватися час приготування конкретно під кожен вид риби, філе не вийшло сухим і жорстким.
Ароматна, соковита і ніжна риба під сальсою з ананасів, зелені і вершкового масла готова!
Таке рибне блюдо відмінно доповнить як святковий, так і домашній вечерю. Запечене філе поєднується з легкими овочевими закусками і гарнірами, рисом і картоплею. Приємного апетиту!