Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром

Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Ось так виглядає наш куплений брусок з рибними шматками.

2. Брусок з рибним м’ясом розморозити, добре віджати рідину і перемолоти на м’ясорубці на фарш.


3. Додати 2 яйця, всі приправи, посолити за смаком і добре перемішати. Від куркуми фарш придбав гарний сонячний відтінок.

4. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Сформувати руками котлетки (фарш вийшов прекрасний по консистенції – не розтікався і не прилипав до рук, так що руки не треба було змочувати водою) і викладаємо на сковороду. Накриваємо кришкою. Коли котлети зверху побіліли, перевертаємо на інший бік. Смажимо до легкої скоринки.


5. Ось такі красиві і смачні котлетки у нас вийшли.
П. С. Так що сміливо купуйте заморожені бруски риби – вони послужать вам відмінною основою для багатьох страв.