Шматки риби – 1 кг | |
Яйця – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Червоний перець – 1 ч. л. | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Чабер – 1 ч. л. | |
Куркума – 1 ч. л. |
Як приготувати Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром
Зараз на ринках продаються такі бруски, зроблені з рибних шматочків, заморожені. Довго не наважувалася їх купити – думала якісь рибні відходи. Але за мене цю проблему вирішила свекруха – купи нам шматок і передавши. Ну що ж, треба щось готувати. Розморозивши, я переконалася, що це цілком пристойні шматки рибного м’яса. Так, трохи з кістками, але обрати їх не склало праці – кістки були великі. Вирішила для початку приготувати з них котлети.