Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром

Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматки риби – 1 кг
Яйця – 2 шт.
Сіль – за смаком
Червоний перець – 1 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Чабер – 1 ч. л.
Куркума – 1 ч. л.

Як приготувати Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром

Зараз на ринках продаються такі бруски, зроблені з рибних шматочків, заморожені. Довго не наважувалася їх купити – думала якісь рибні відходи. Але за мене цю проблему вирішила свекруха – купи нам шматок і передавши. Ну що ж, треба щось готувати. Розморозивши, я переконалася, що це цілком пристойні шматки рибного м’яса. Так, трохи з кістками, але обрати їх не склало праці – кістки були великі. Вирішила для початку приготувати з них котлети.

Покроковий рецепт