Ніжні котлетки з рибного фаршу муслін з хрусткою скоринкою. Радимо приготувати.

Інгредієнти
| Рибний фарш муслін – 500 г | |
| Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний) | |
| Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний) | |
| Болгарський перець – 1 /2 перцю (зелений) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Панірувальні сухарі – 1/2 склянки | |
| Рослинне масло – для смаження | 
Покроковий рецепт

Для приготування даного блюдо знадобиться фарш муслін. Як приготувати рибний фарш муслін?
                І красивий болгарський перець різних кольорів.

Болгарський перець гарненько помити, нарізати маленькими кубиками.

Фарш муслін перемішати з перцем. За необхідності всі підсолити і поперчити.

Сформувати з отриманого фаршу котлетки. Обваляти котлети в панірувальних сухарях, потім у збитому яйці.

Знову в панірувальних сухарях.

Смажити котлетки на розпеченій сковороді на рослинному маслі з обох боків до готовності.

Ніжні котлетки з фаршу муслін з хрусткою скоринкою готові. Приємного апетиту!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            