Ніжні котлетки з рибного фаршу муслін з хрусткою скоринкою. Радимо приготувати.
Інгредієнти
Рибний фарш муслін – 500 г | |
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний) | |
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний) | |
Болгарський перець – 1 /2 перцю (зелений) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Панірувальні сухарі – 1/2 склянки | |
Рослинне масло – для смаження |
Покроковий рецепт
Для приготування даного блюдо знадобиться фарш муслін. Як приготувати рибний фарш муслін?
І красивий болгарський перець різних кольорів.
Болгарський перець гарненько помити, нарізати маленькими кубиками.
Фарш муслін перемішати з перцем. За необхідності всі підсолити і поперчити.
Сформувати з отриманого фаршу котлетки. Обваляти котлети в панірувальних сухарях, потім у збитому яйці.
Знову в панірувальних сухарях.
Смажити котлетки на розпеченій сковороді на рослинному маслі з обох боків до готовності.
Ніжні котлетки з фаршу муслін з хрусткою скоринкою готові. Приємного апетиту!