Рибні котлети з мусліну з болгарським перцем

Рибні котлети з мусліну з болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні котлетки з рибного фаршу муслін з хрусткою скоринкою. Радимо приготувати.

Інгредієнти

Рибний фарш муслін – 500 г
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний)
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний)
Болгарський перець – 1 /2 перцю (зелений)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Яйця курячі – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 1/2 склянки
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Рибні котлети з мусліну з болгарським перцем