Рибні котлети з мусліну з болгарським перцем

Ніжні котлетки з рибного фаршу муслін з хрусткою скоринкою. Радимо приготувати.

Інгредієнти

Рибний фарш муслін – 500 г
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний)
Болгарський перець – 1 /2 перцю (червоний)
Болгарський перець – 1 /2 перцю (зелений)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Яйця курячі – 1 шт.
Панірувальні сухарі – 1/2 склянки
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Рибні котлети з мусліну з болгарським перцем

Покроковий рецепт

Для приготування даного блюдо знадобиться фарш муслін. Як приготувати рибний фарш муслін?
І красивий болгарський перець різних кольорів.

Болгарський перець гарненько помити, нарізати маленькими кубиками.

Фарш муслін перемішати з перцем. За необхідності всі підсолити і поперчити.

Сформувати з отриманого фаршу котлетки. Обваляти котлети в панірувальних сухарях, потім у збитому яйці.

Знову в панірувальних сухарях.

Смажити котлетки на розпеченій сковороді на рослинному маслі з обох боків до готовності.

Ніжні котлетки з фаршу муслін з хрусткою скоринкою готові. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні котлети з щуки в хрусткій паніровці