Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.
Покроковий рецепт
1. Філе сьомги присипте сіллю, перцем і обсмажте на рослинному маслі до готовності. Зніміть рибу зі сковорідки. При бажанні видалити шкіру. Накрийте рибу тарілочкою, щоб вона залишалася теплою.
2. Французький батон ріжеться кубиками. У рослинне масло додається чавлений часник і сіль, перемішують. Хлібець викладається на деко і сбрызгивается часниковим маслом. Потім ставлять сухарики в духовку на 10-15 хвилин.
3. Заправка.
Покладіть анчоуси і тертий часник в миску. Пюрируйте ложкою або ступкою. Додайте лимонний сік, гірчицю вустерський соус. Додайте тертий пармезан і йогурт. Гарненько перемішайте.
4. Додайте нарізані листя салату у велику миску з соусом. Перемішайте листя, щоб вони вкрилися соусом.
5. Зберіть салат.
Викладіть листя на тарілку. На листя викладіть сухарики і рибу (філе можна поламати виделкою на частини). Присипати тертим сиром пармезан.