Воду в каструлі доведіть до кипіння. Приготуйте необхідні інгредієнти.
Очистіть і наріжте соломкою картоплю. Опустіть його в воду і проваріть до напівготовності.
Часом варіння картоплі очистіть інші овочі. Цибулю і перець наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на дрібній тертці. Подрібнені овочі можна відразу опустити в бульйон, однак страва буде смачніше, якщо їх трохи підсмажити на олії.
Відкрийте банку з консервованою рибою. Можна розім’яти сардину виделкою або опустити в бульйон цілком.
При закипання додайте консервовану рибу, лавровий лист, трохи солі і приправу. Для густоти юшки покладіть в киплячий бульйон ложку манної крупи.
Зелень можна додати прямо в бульйон або покласти в тарілку перед подачею. Проварити суп близько 7 хвилин і вимкніть. Дайте вусі настоятися.
Дієтична і ароматна юшка з сардини готова. Її можна подати зі сметаною, рум’яними сухарями з чорного хліба або прикрасити вареним яйцем.