Рибний суп з консервованої сардини

Рибний суп з консервованої сардини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вуха залишається популярним і улюбленим блюдом для багатьох. Однак не всі знають, що її можна приготувати зі звичайних рибних консервів. Такий варіант юшки є не тільки економічним, але і дуже корисним. Багатим джерелом мікроелементів і вітамінів, кальцію і селену є консервована сардина. Готуючи рибну юшку з консерви, можна заощадити час на чистку і підготовку риби. Головним інгредієнтом супу може бути сайра, горбуша або скумбрія.

Консервовані супи особливо популярні в Португалії, Англії та Франції. Не дарма, найсмачнішими сардинами в світі вважаються консерви французького виробника.

Покроковий рецепт