1. Спочатку авокадо акуратно розрізають навпіл (половинки повинні бути рівними і цілими), витягують непотрібні кісточки. Ложкою акуратно витягують м’якоть. «Човники» авокадо відкладають а саму м’якоть авокадо нарізають невеликими кубиками і обов’язково збризкують лимонним соком, щоб воно не потемніло.
2. Далі нарізають невеликими кубиками огірок, попередньо знявши з нього шкірку (так овоч буде ніжніше в салаті).
3. Потім дрібно нарізають стебла селери. Його потрібно зовсім небагато.
4. Крабові палички (а краще крабове м’ясо) нарізують шматочками, як огірочок.
5. Всі інгредієнти змішуються. Потім майонез змішують з подрібненим часником, лимонним соком (кількість варіюють за смаком). Цією сумішшю заправляють салат. При бажанні салат з авокадо можна посолити, але варто враховувати, що майонез і так солоний.
6. Подають страву, як вже нескладно здогадатися, в спорожнілих половинки авокадо, тобто в «човниках». Приємного апетиту!