Приготуємо всі продукти що нам знадобляться
Зачистимо курку і добре промиємо, складаємо її в деко і добре солимо і перчимо з двох сторін. Заливаємо трохи соєвим соусом, десь 2 – 3 с. л. і відправляємо в духовку на максимум. Якщо Ви бачите що суховата курка. можна додати трохи олії. А тим часом ставимо варитися рис. На сковороді тушкуємо цибулю з морквою.
Десь через 40 хв перевертаємо наше м’ясо і ще запікаємо. Коли рис закипів додаємо до нього те що гасили, солимо і перчимо за смаком.
Поки м’ясо готується робимо соус з меду й залишків соєвого соусу. Перемішуємо так, щоб мед розчинився .
Змащуємо наше м’ясо соусом з одного боку і запікаємо 5 хвилин, потім з іншого боку – теж 5 хвилин. У нас повинна вийде скоринка. Всі, хто любить той сік, що утворився з м’яса, можна додати в рис.