Ніжний рис з овочами і м’ясом в духовці – смачний гарнір на швидку руку.
Інгредієнти
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Петрушка пучок | |
Куряче стегно – 1 шт. | |
Рис камоліно – 1/2 чашки | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – щіпка | |
Рослинне масло – опціонально |
Рис в духовці з овочами і куркою – просте і дуже швидке в приготуванні блюдо з доступних інгредієнтів. Гарнір виходить ароматним, збалансованим смаком і розсипчастим. Ідеальний подачі з легкими закусками і соковитими стейками.
Покроковий рецепт
Подрібнити кубиками цибулю. Нарізати соломкою моркву.
Обсмажити компоненти на олії до рум’яності.
Подрібнити петрушку і додати до овочів в сковорідку.
Нарізати варене куряче філе або стегно на кубики і додати до обжарке з овочів. Готувати ще хвилинку.
Подрібнити кріп.
Промитий рис помістити у форму з глини. Залити водою з розрахунку 1:2. Додати овочеву обжарку з м’ясом і рубану зелень кропу. Накрити форму кришкою або фольгою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Ароматний і розсипчастий рис готовий!
Блюдо наваристое, але дуже дієтичне і легке. Такий гарнір ідеально поєднується з зелений соусом, італійської заправкою, свіжими салатами, яйцями і грибними стравами. Приємного апетиту!