Зваріть до готовності і рис. Щоб він швидше зварився потрібно попередньо замочити у воді.
Молода картопля добре промийте, наріжте шматочками, посоліть, поперчіть, додайте 2 чайні ложки оливкової олії і перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистеліть невелике деко фольгою. Викладіть на деко підготовлений молода картопля. Запікайте до готовності овочів.
У сковорідку налийте одну столову ложку олії на середньому вогні обсмажте порізані гриби. Посоліть за смаком гриби і смажте 3 хвилини, до золотистого кольору. Потім перемішайте і смажте ще 2 хвилини. Перекладіть гриби в миску.
Поверніть сковорідку на вогонь і додайте 1 чайну ложку оливкової олії. Закиньте листя шпинату, зменшіть вогонь і тушкуйте, приправивши сіллю і чорним перцем за смаком.
Зваріть яйце некруто, охолодіть його. Обережно постукайте і очистіть яйця. Відкладіть.
Збийте разом майонез, лимонний сік і паприку. Приправте сіллю за смаком.
Зберіть блюдо. Розподіліть коричневий рис у кожну чашку, полити 1 столовою ложкою соусу на дві порції.
Перемішайте гриби, шпинат, смажену картоплю і кілька скибочок копченого лосося. Викладіть салат на рис. Зверху викладіть яєчко і гострим ножем розріжте навпіл. Присипте блюдо нарізаною петрушкою, сіллю і свіжомеленим чорним перцем.