Спочатку розморозьте курку і обсмажте її на сковороді 8-10 хвилин.
Потім чистимо цибулю, дрібно його ріжемо й додаємо його до курки. Обсмажуємо до золотавої скоринки.
Тепер приготуємо саму підливу. Я роблю її з готової суміші. Додаємо в миску суху суміш для підливи і воду. Ретельно перемішуємо.
Отриману суміш вливаємо до нашої курки і накриваємо кришкою. Тушкуємо до готовності, приблизно п’ятнадцять хвилин.
Поки м’ясо готується, ставимо воду на плиту і чекаємо поки закипить.
Після закипання, кладемо рис і варимо двадцять-двадцять п’ять хвилин.
До того часу, наша курочка вже готова. На тарілку кладемо рис, курку і поливаємо все це підливою.