Рис з тушкованою куркою в підливі

Рис з тушкованою куркою в підливі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку розморозьте курку і обсмажте її на сковороді 8-10 хвилин.

Потім чистимо цибулю, дрібно його ріжемо й додаємо його до курки. Обсмажуємо до золотавої скоринки.

Тепер приготуємо саму підливу. Я роблю її з готової суміші. Додаємо в миску суху суміш для підливи і воду. Ретельно перемішуємо.

Отриману суміш вливаємо до нашої курки і накриваємо кришкою. Тушкуємо до готовності, приблизно п’ятнадцять хвилин.

Поки м’ясо готується, ставимо воду на плиту і чекаємо поки закипить.

Після закипання, кладемо рис і варимо двадцять-двадцять п’ять хвилин.


До того часу, наша курочка вже готова. На тарілку кладемо рис, курку і поливаємо все це підливою.