Рис з яйцем і брокколі

Рис з яйцем і брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що приготувати на вечерю? Спробуйте злегка підсмажити рис у комбінації з яйцем і суцвіттями брокколі. Просте і смачне поєднання підкорить навіть самого вибагливого гурмана.

Інгредієнти

Рис – 100-150 г
Брокколі – 40-70 г
Яйце – 1-2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1/2 шт.
Соєвий соус – за смаком
Паприка, червоний перець – за бажанням

Як приготувати Рис з яйцем і брокколі

Це просте блюдо, приготоване в стилі азіатських кулінарів, порадує любителів пікантних страв насиченою палітрою смаків і ароматів. Розсипчастий рис виграшно гармонує з смаженим яйцем, зеленими гілочками брокколі і ароматним цибулею. Соєвий соус додає вкрадливою солодощі, забарвлює частування в апетитний золотистий відтінок.

Покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, відокремте суцвіття брокколі.

Варіть рис 10-13 хвилин, приправте спеціями (паприкою, кардамоном, куркумою або часниковим порошком).

На рослинній олії підсмажте кубики цибулі з хрусткими суцвіттями брокколі, готуйте 3-4 хвилини. Після додайте яйце, перемішайте.

Висипте на сковороду рис, ретельно перемішайте, приправити соєвим соусом.

При бажанні додайте готовому ласощів більшої пікантності, додавши трохи червоного перцю і тертого імбиру.