Що приготувати на вечерю? Спробуйте злегка підсмажити рис у комбінації з яйцем і суцвіттями брокколі. Просте і смачне поєднання підкорить навіть самого вибагливого гурмана.
Інгредієнти
Рис – 100-150 г | |
Брокколі – 40-70 г | |
Яйце – 1-2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1/2 шт. | |
Соєвий соус – за смаком | |
Паприка, червоний перець – за бажанням |
Це просте блюдо, приготоване в стилі азіатських кулінарів, порадує любителів пікантних страв насиченою палітрою смаків і ароматів. Розсипчастий рис виграшно гармонує з смаженим яйцем, зеленими гілочками брокколі і ароматним цибулею. Соєвий соус додає вкрадливою солодощі, забарвлює частування в апетитний золотистий відтінок.
Покроковий рецепт
Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, відокремте суцвіття брокколі.
Варіть рис 10-13 хвилин, приправте спеціями (паприкою, кардамоном, куркумою або часниковим порошком).
На рослинній олії підсмажте кубики цибулі з хрусткими суцвіттями брокколі, готуйте 3-4 хвилини. Після додайте яйце, перемішайте.
Висипте на сковороду рис, ретельно перемішайте, приправити соєвим соусом.
При бажанні додайте готовому ласощів більшої пікантності, додавши трохи червоного перцю і тертого імбиру.