1. Рис для цієї страви краще вибирати крахмалистый, такий як на різотто. Кількість молока і води може варіювати залежно від сорту рису. Зварити рис на молоці та воді до готовності. Поки він гарячий додати 75 гр. цукру і добре розмішати.
2. Яйця розділити на білки і жовтки. Коли рис охолоне ввести в нього жовтки, всипати пакетик ваніліну і ретельно розмішати.
3. Форму для запікання змастити олією. Викласти на дно рисовий шар.
4. На рисовий шар викласти полуничне варення. Можете брати будь-яке інше, яке вам більше подобається і чи є на даний момент в наявності. Але беріть кисле варення, щоб воно перекрило насолода від безе.
5. Білки збити з цукром в міцну піну і викласти зверху на варення. Запекти в розігрітій до 170 градусів духовці 30 хвилин.
6. Скоринка з білків вийшла красивого кремового колір і хрустка. Чудовий варіант подачі рисової каші. Діти будуть у захваті!