Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами

Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт дуже незвичайний і смачний. Особливо його оцінять любителі бобових. Крім того, цей суп оцінять всі члени сім’ї, навіть наймолодші її члени.

Інгредієнти

Цибуля – 1 головка середнього розміру
Селера – стебельце
Морква – 1 шт. середнього розміру
Часник – 2 зубчики
Консервовані помідори – півлітрова банка
Рис – 1 склянка найкраще взяти дліннозерновой, пропарений
Бульйон – 1 літр дозволяється взяти бульйон з курки, м’яса або овочів
Соус «Табаско» – 2-3 краплі
Цукровий пісок – 1/2 ч. ложки
Зелень – кілька гілочок петрушки або кріп
Сир – жменя тертий
Прянощі, сіль, перець – за бажанням

Як приготувати Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами

Цей суп-пюре ідеально підходить для експериментів. Чого тільки коштує бекон в рецепті, хоча мупы-пюре в основному овочеві. Повз нього не можна пройти. Він назавжди підкорить серце своїм надзвичайним смаком і тонким ароматом.

Час приготування – 1 годину.
Кількість приготованих порцій – 3 (мінімум).

Покроковий рецепт

1. Для початку необхідно підготувати необхідні продукти і кухонне начиння. Після цього зайнятися підготовкою цибулинна головки, часникових зубчиків і сельдерейного стебла. Покласти їх у каструлю з товстими стінками і обсмажити до появи золотистої скоринки.

2. Моркву ретельно промити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Після цього злегка обсмажити її разом з цибулею, селерою і часником в каструлі і згасити протягом п’яти хвилин під закритою кришкою.

3. До тушкованим овочам додати консервовані помідори, цукровий пісок, сіль, прянощі і соус. Потримати під закритою кришкою ще хоча б пару-трійку хвилин. Зняти з вогню.

4. В окремій каструлі відварити рис. Під час варіння покласти квасолю, пропущену через друшляк (весь її сік слід злити).

5. коли рис звариться до напівготовності, до нього можна додати тушковані овочі. Тепер цю овочеву суміш з квасолею варити до повної готовності рису. Час від часу їх треба помішувати. Загальний час приготування – третину години.

6. як тільки вміст каструлі буде готове, потрібно вимкнути вогонь і зняти з плити. Дістати блендер і довести рис з квасолею і овочами до пюреобразного стану. Цю масу прокип’ятити протягом п’яти хвилин.

7. Супчик охолов – його відразу можна їсти! Тому розлити його по тарілках, додати тертого сиру і зелені. Тепер можна порадувати себе і своїх близьких.