Легкий і швидкий обід – рисовий суп з фрикадельками

Інгредієнти
| готовий фарш – 360-380 р | |
| картопля – 400 г | |
| морква – 200 г | |
| цибуля – 120 г | |
| рис – 4-5 ст. л. | |
| паприка – 1/4 ч. л. | |
| яйце – 1 шт | |
| часник – 2-4 |
Дуже легкий, швидкий рисовий суп з фрикадельками може поповнити скарбничку смачних рецептів на кожен день. Ароматний і поживний супчик складе основу обіду в будь-якій сім’ї. Для його приготування можна взяти будь готовий фарш. Кращим буде змішаний (яловичина + свинина) варіант.
Покроковий рецепт

1. Збираємо та готуємо продукти. Рис промиваємо під проточною водою, овочі миємо та очищаємо.

2. Ставимо на вогонь 4,5–4,7 л холодної води, чекаємо закипання. Опускаємо рис, перемішуємо.
3. Поки крупа вариться, нарізаємо соломкою картоплю. Приблизно через 10 хвилин після закипання рису, йдіть в каструлю картоплю.


4. Готуємо фрикадельки. У фарш додаємо курячої яйце, присаливаем, перчимо за смаком. Вимішуємо пластичну масу. Скачуємо невеликі фрикадельки.



5. Готуємо зажарку: цибулю нарізаємо квадратиками, моркву -трьом через тертку. Всі разом відправляємо на сковорідку, обсмажуємо.

6. Через 5 – 7 хвилин після закипання картоплі, йдіть у бульйон фрикадельки. Важливо, щоб вода сильно кипіла, інакше фарш може розсипатися.

7. Варимо ще близько 10 – 13 хвилин. Суп готовий, можна прикрасити зеленню і – до столу!
