Рисовий суп з фрикадельками з свинячого фаршу

Рисовий суп з фрикадельками з свинячого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


У свинячий фарш додаємо сіль і формуємо кульки. При бажанні можна додати до нього натерту цибулю і відварений рис. Я це роблю за бажанням. Опускаємо фрикадельки в киплячу підсолену воду.

Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо кубиками. Хто любить побільше, цибулю можна нарізати півкільцями.

Картоплю очищаємо і теж нарізаємо невеликими кубиками.

Рис промиваємо і, коли вода з фрикадельками закипить, відправляємо разом з цибулею, морквою і картоплею в каструлю.

Варимо суп приблизно 30-40 хвилин. За бажанням можна додати пару листочків лаврового листа, але це на любителя. Супчик і так виходить ароматним.