1. Збираємо та готуємо продукти. Рис промиваємо під проточною водою, овочі миємо та очищаємо.
2. Ставимо на вогонь 4,5–4,7 л холодної води, чекаємо закипання. Опускаємо рис, перемішуємо.
3. Поки крупа вариться, нарізаємо соломкою картоплю. Приблизно через 10 хвилин після закипання рису, йдіть в каструлю картоплю.
4. Готуємо фрикадельки. У фарш додаємо курячої яйце, присаливаем, перчимо за смаком. Вимішуємо пластичну масу. Скачуємо невеликі фрикадельки.
5. Готуємо зажарку: цибулю нарізаємо квадратиками, моркву -трьом через тертку. Всі разом відправляємо на сковорідку, обсмажуємо.
6. Через 5 – 7 хвилин після закипання картоплі, йдіть у бульйон фрикадельки. Важливо, щоб вода сильно кипіла, інакше фарш може розсипатися.
7. Варимо ще близько 10 – 13 хвилин. Суп готовий, можна прикрасити зеленню і – до столу!