Різдвяний буряковий салат з яблуками і апельсином

Різдвяний буряковий салат з яблуками і апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Буряк закиньте в киплячу воду і варіть протягом 30 (приблизно, час варіння залежить від розміру буряків) хвилин, поки вона не стане м’якою.

2. Дайте буряках охолонути, а потім очистіть і наріжте її кубиками.

3. Зелені яблука очистіть від серцевини, нарізати кубиками.

4. Апельсини очистіть від шкірки, поріжте.

5. Перекладіть все порізані продукти в глибоку чашку.

6. В окремій мисці змішайте оливкова олія, бальзамічний оцет і коричневий цукор.

7. Додайте заправку в салат і добре перемішайте.

8. Посипте салат з буряка волоськими горішками, перед тим як будете подавати його до столу. Приємного апетиту!