Надзвичайно простий і смачний рецепт ризотированной пасти з консервованим горошком.

Інгредієнти
| Паста – 250 грам | |
| Консервований горошок – Банку | |
| Олія оливкова – Чайна ложка | |
| Масло вершкове – 5 грам | |
| Вино біле десертне – 50 мл | |
| Перець чорний – За смаком | |
| Сіль – За смаком | |
| Сир тертий пармезан – 150 грам | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Часник – 1 головка |
Паста з горошком готується за принципом різотто. Простий і доступний набір інгредієнтів , а головне відчуття ситості і без шкоди для фігури. Максимум корисності!
Покроковий рецепт


Розтопити на дні глибокої сковороди або каструлі вершкове масло в оливковій олії, додати часник. Обсмажити часник до золотистого кольору, запаху олії. Часник викласти.






Подрібнити цибулю і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати консервований горошок. Зменшити вогонь і тушкувати близько 3-х хвилин, до повного випаровування рідини. Влити вино і ложку гарячої води . Тушкувати 2 хвилини на слабкому вогні.


Навмисно відварюємо пасту до стану альденте (недовариваем 5 хвилин). Недоварену пасту відправляємо до цибулі і горошку. Додаємо трохи гарячої води, тушкуємо все на слабкому вогні протягом 5 хвилин, трохи помішуючи.





Додаємо сіль, перець і тертий сир за смаком. Перемішуємо. Вливаємо трохи гарячої води. Даємо закипіти. Ризотированная паста готова! Для подачі можна прикрасити трохи натертим сиром. Приємного апетиту!
