Паста з горошком готується за принципом різотто. Простий і доступний набір інгредієнтів , а головне відчуття ситості і без шкоди для фігури. Максимум корисності!
Покроковий рецепт
Розтопити на дні глибокої сковороди або каструлі вершкове масло в оливковій олії, додати часник. Обсмажити часник до золотистого кольору, запаху олії. Часник викласти.
Подрібнити цибулю і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати консервований горошок. Зменшити вогонь і тушкувати близько 3-х хвилин, до повного випаровування рідини. Влити вино і ложку гарячої води . Тушкувати 2 хвилини на слабкому вогні.
Навмисно відварюємо пасту до стану альденте (недовариваем 5 хвилин). Недоварену пасту відправляємо до цибулі і горошку. Додаємо трохи гарячої води, тушкуємо все на слабкому вогні протягом 5 хвилин, трохи помішуючи.
Додаємо сіль, перець і тертий сир за смаком. Перемішуємо. Вливаємо трохи гарячої води. Даємо закипіти. Ризотированная паста готова! Для подачі можна прикрасити трохи натертим сиром. Приємного апетиту!