Різотто з гарбузом і кленовим сиропом

Різотто з гарбузом і кленовим сиропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бульйон і херес (вино) довести до кипіння. Загасити цибулю, поки він не стане м’яким, близько 7 хвилин, додати до нього сіль і перець. Додати часник, розмарин, сироп клена та оцет і варити 2-3 хв. Гарбуз повинна бути м’якою, але ушкоджень. Додати рис в приготовану суміш, перемішати. Бульйон повинен покривати рис і гарбуз.

Пізніше ще додати чашку бульйону, помішуючи, поки більша частина рідини не вбереться.

Бульйон повинен бути гарячим при додаванні до рису. Як бульйон випарується або вбереться, додати ще, поки рис готовності (близько 30 хвилин).

Рис повинен розбухнути.

На останньому етапі рис з овочами додається сир, натертий на дрібній тертці. Все добре вимішується і одразу подається до столу.

Різотто – це не так складно, як ви думаєте. Просто слідуйте цим простим інструкціям, і ви легко зможете приготувати його. Подавайте блюдо гарячим з м’ясом або рибою. Приємного апетиту!