Російсько-скандинавські котлети з риби

Російсько-скандинавські котлети з риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ну ось, знову я вирішила взяти класичний рецепт, так і додати щось від себе. Змінити, але небагато. Звичайно, з класикою не посперечаєшся, але моя джазова душа вимагає імпровізацій. Пропоную і вам спробувати, а заодно і дізнатися мене ближче. Основа – класичний рецепт рибних котлет по-скандинавськи. Хто як не скандинави, розбирається в рибі? Для сьогоднішнього експерименту підійде будь нежирна риба з білим м’ясом – минтай, судак, щука або тріска (у мене судак). Додаю трохи російського картоплі для пишності і яблучної кислинки для «характеру». І виходять у мене котлетки російсько-скандинавські.

Покроковий рецепт