Рожева капуста

Ніжна пелюстка з яскравим смаком

Інгредієнти

капуста – качан
буряк – 3 шт
часник – 1 зубок
лавровий лист – за смаком
перець горошком – за смаком
сіль – 3 ст. л
цукор – 5 ст. л
оцет – 150 мл

Як приготувати Рожева капуста

Терпка , ароматна і надзвичайно смачна пелюстка порадує ваших гостей, як в звичайний день, так і на свята. А яка це закуска….. Просто пальчики оближеш. До того ж приготувати її можна всього за 1.5 години.

Покроковий рецепт


Підготовка продуктів для маринованой капустки займе кілька хвилин.
Вибираємо капусту. Вона повинна бути щільна, чиста. Капусту нарізаємо на кубики приблизно 4 на 4 див.






Буряки я ріжу крупною соломкою, але можна і натерти на тертці. Якщо людина не дуже любить буряк, то великий шматочок можна прибрати, а якщо вона натерта, то не дуже зручно це зробити.
Часник ріжемо навпіл . Кладемо на дно капусту, потім шар буряка з часником. Повторюємо процес, поки не закінчиться місце в чаші. Останній шар лавровий лист і перцем чорний.





Переходимо до маринаду. На 1 літр води потрібно додати 150 мл оцту, 3 ст. л солі і 3 ст. л цукру. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Заливаємо капусту маринадом і накриваємо кришкою.
Завдяки гарячої заливки маринування відбувається набагато швидше.




Через годину страва готова. Для зберігання перставьте остигнула капусту в маринаді в холодне місце і насолоджуйтеся неповторним смаком хрусткого овоча.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!

Дивіться також:  Салат-лечо з огірків і помідорів