Розсольник класичний на мясному бульйоні з солоними огірками

Розсольник класичний на мясному бульйоні з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, м’ясний бульйон у нас готовий. Витягуємо з каструлі свинину на кістки, відправляємо її остуджуватися. Бульйон приправляємо сіллю. Закидаємо В каструлю заздалегідь вимочену і очищене від сторонніх зерен перловку. Варимо крупу близько 30 хвилин. Паралельно займаємося іншими інгредієнтами.

Очищаємо для розсольнику моркву і цибулю. Подрібнюємо морквину великою теркою, цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку з овочів відправляємо в каструлю, коли перлова крупа буде готова наполовину.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо картоплю великими кубиками або брусочками. Відправляємо картопляну нарізку в каструлю слідом за овочами. Продовжуємо варити суп.

З банки дістаємо мариновані огірочки. Нарізаємо їх кубиками. Відправляємо огірки в каструлю.

Варимо суп до повної готовності всіх інгредієнтів. Можна ще поперчити суп.

В кінці додаємо в суп нарізану зелену цибулю (можна іншу зелень). Всім приємного апетиту!