Розсольник – це класичне блюдо російської кухні.
Інгредієнти
М’ясо – 300 гр. | |
Перлова крупа – 250 гр. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Копчена ковбаса – 50 гр. | |
Картопля – 300 гр. | |
Солоні огірки – 200 гр. | |
Огірковий розсіл – 0,5 л | |
Спеції – за смаком | |
Рослинне масло – 10 мл | |
Вода – 2 л |
Сьогодні ми пропонуємо приготувати суп “Розсольник класичний” з перловкою і копченою ковбасою. Цей рецепт простий у приготуванні. А найголовніше – це замочити перловку на ніч в дуже теплій воді, тоді вона готується швидко.
Покроковий рецепт
Щоб приготувати розсольник, для початку необхідно приготувати наваристий м’ясний бульйон. Для цього взяти 300 гр. м’яса, помити, покласти у велику каструлю і залити 2 літрами чистої фільтрованої води. Поставити каструлю на вогонь. Далі ретельно промити під проточною водою 1/2 склянки перлової крупи і покласти її варитися до м’яса.
Тим часом підготувати овочі. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці, цибулю почистити і дрібно нашаткувати, перець помити і нарізати смужками.
Так само нарізати тонкою соломкою 50 гр. копченої ковбаси, вона додасть смак копченості супу. Так само дрібно нарізати 200 гр. солоних огірків. Викласти всі вищеперелічені овочі з ковбасою на раніше розігріту і змащену 10 мл рослинного масла сковороду і обсмажити протягом 10 хвилин.
Вміст сковороди залити 0,5 л огіркового розсолу і тушкувати на повільному вогні ще 5 хвилин. Так само почистити, помити і нарізати картоплю. Нарізану картоплю і заправку відправити в каструлю до м’яса і перловке. Додати зелень і приправи.
Варити до готовності картоплі і перловки. Подавати гарячим, можна зі сметаною. Приємного апетиту!