незвичайний розсольник з крильцями індички, рисом і часником.

Інгредієнти
| крильця індички – 3 шт. | |
| картопля – 3 – 4 шт. | |
| морква – 1 шт. | |
| солоні огірки – 3 шт. | |
| рис – 5 – 6 ст. л. | |
| часник – за смаком | |
| цибулина – 1 шт. |
Розсольник, приготований за цим рецептом, сподобається абсолютно всім. Бульйон, зварений на крильцях від індички, виходить густим, наваристим і ароматним. Рис, замість звичної перлової крупи, в поєднанні з часником зроблять блюдо цікавим і незвичайним.
Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти
1. Зварити бульйон. Для цього крила опустити у воду, поставити на вогонь. Дочекатися закипання і зняти утворилася пінку.

2. Спеції і додати лаврушку після закипання бульйону. Щоб він був смачніший, можна додатково покласти цілу цибулину. Посолити. Варити до готовності, хвилин 20.

3. Рис промити, засипати в бульйон, варити ще 7 хвилин.

4. Крильця вийняти з бульйону.


5. Картоплю нашаткувати соломкою, додати в суп. Варити до готовності.




6. Приготувати засмажку. Моркву і цибулю злегка протушкувати, потім додати натертий огірок. Тушкувати ще хвилин 5 – 7.

7. Засмажку опустити в суп, прокип’ятити 2 хвилини.

8. На заключному етапі, приправити 2 ст. ложками різаного кропу, видавити часник. Дати прокипіти ще 2 хвилини.
Подавати розсольник можна зі сметаною і грінками.
