незвичайний розсольник з крильцями індички, рисом і часником.
Інгредієнти
крильця індички – 3 шт. | |
картопля – 3 – 4 шт. | |
морква – 1 шт. | |
солоні огірки – 3 шт. | |
рис – 5 – 6 ст. л. | |
часник – за смаком | |
цибулина – 1 шт. |
Розсольник, приготований за цим рецептом, сподобається абсолютно всім. Бульйон, зварений на крильцях від індички, виходить густим, наваристим і ароматним. Рис, замість звичної перлової крупи, в поєднанні з часником зроблять блюдо цікавим і незвичайним.
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти
1. Зварити бульйон. Для цього крила опустити у воду, поставити на вогонь. Дочекатися закипання і зняти утворилася пінку.
2. Спеції і додати лаврушку після закипання бульйону. Щоб він був смачніший, можна додатково покласти цілу цибулину. Посолити. Варити до готовності, хвилин 20.
3. Рис промити, засипати в бульйон, варити ще 7 хвилин.
4. Крильця вийняти з бульйону.
5. Картоплю нашаткувати соломкою, додати в суп. Варити до готовності.
6. Приготувати засмажку. Моркву і цибулю злегка протушкувати, потім додати натертий огірок. Тушкувати ще хвилин 5 – 7.
7. Засмажку опустити в суп, прокип’ятити 2 хвилини.
8. На заключному етапі, приправити 2 ст. ложками різаного кропу, видавити часник. Дати прокипіти ще 2 хвилини.
Подавати розсольник можна зі сметаною і грінками.