Якщо у вас є напівфабрикат – розсольник в банку – то можна зварити з цієї заготовки смачний суп м’ясний бульйоні. В якості м’ясної інгредієнта візьмемо свинину на кістки.

Інгредієнти
| Свинина на кістці – 400 гр | |
| Розсольник – 1 банку заготівля | |
| Картопля – 3 шт. | |
| Зелень – 2-3 вет. | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції – за смаком | |
| Вода – 2 л |
Варити будемо з м’яса свинини на кістці. Відваримо м’ясо до готовності, а потім продовжити готування домашнього розсольнику з банки (у мене заготівля з перлової). В рецепті використовується також картопля, спеції і зелень. Отже, давайте зваримо розсольник з банки.
Покроковий рецепт

Наш наваристий суп з банки буде на м’ясній бульйоні, тому саме з варіння м’ясної основи почнемо реалізацію запропонованого рецепта. Свинину на кістки промиваємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо необхідною кількістю води, варимо до повної готовності. Перед початком кипіння обов’язково знімаємо з поверхні утворюється пінку. Готовий бульйон присаливаем, пам’ятаючи, що розсольник в банку у нас вже теж присолен.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх брусочками. Нарізку перекладаємо в м’ясний бульйон і варимо майже до готовності.

Далі перекладаємо в каструлю до відвареної картоплі заготівлю розсольнику з банки з перловкою.

Чекаємо, коли суп закипить. Варимо суп ще 10 хвилин. В кінці його можна трохи приправити улюбленими спеціями.

Готовий розсольник з перловкою розливаємо по тарілках, а подачу супроводжуємо подрібненою зеленню. Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!
