Якщо у вас є напівфабрикат – розсольник в банку – то можна зварити з цієї заготовки смачний суп м’ясний бульйоні. В якості м’ясної інгредієнта візьмемо свинину на кістки.
Інгредієнти
Свинина на кістці – 400 гр | |
Розсольник – 1 банку заготівля | |
Картопля – 3 шт. | |
Зелень – 2-3 вет. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Вода – 2 л |
Варити будемо з м’яса свинини на кістці. Відваримо м’ясо до готовності, а потім продовжити готування домашнього розсольнику з банки (у мене заготівля з перлової). В рецепті використовується також картопля, спеції і зелень. Отже, давайте зваримо розсольник з банки.
Покроковий рецепт
Наш наваристий суп з банки буде на м’ясній бульйоні, тому саме з варіння м’ясної основи почнемо реалізацію запропонованого рецепта. Свинину на кістки промиваємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо необхідною кількістю води, варимо до повної готовності. Перед початком кипіння обов’язково знімаємо з поверхні утворюється пінку. Готовий бульйон присаливаем, пам’ятаючи, що розсольник в банку у нас вже теж присолен.
Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх брусочками. Нарізку перекладаємо в м’ясний бульйон і варимо майже до готовності.
Далі перекладаємо в каструлю до відвареної картоплі заготівлю розсольнику з банки з перловкою.
Чекаємо, коли суп закипить. Варимо суп ще 10 хвилин. В кінці його можна трохи приправити улюбленими спеціями.
Готовий розсольник з перловкою розливаємо по тарілках, а подачу супроводжуємо подрібненою зеленню. Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!