Розсольник з яловичиною і солоними огірками

Розсольник з яловичиною і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.





Ставимо каструлю з водою на плиту.
Миємо, розрізаємо на шматки потрібного розміру м’ясо. У киплячу воду опускаємо порізану шматочками яловичину. Відміряємо потрібну кількість перлової крупи, добре промиваємо її і також опускаємо слідом за м’ясом, солимо за смаком. М’ясо і перловка повинні кипіти на середньому вогні годину, що утворюється при цьому піну слід прибирати.




Поки м’ясо вариться приступаємо до підготовки овочів. Цибулю чистимо і режим, моркву тремо на тертці, почищену картоплю нарізаємо на кубики. Солоні огірки також нарізаємо невеликими кубиками.




Приступаємо до обсмажування овочів. На розігрітій масло викладаємо Цибулю, підсмажуємо до золотистого відтінку. Далі опускаємо моркву і тушкуємо під кришкою на середньому вогні періодично помішуючи. Після додаємо в піджарку солоні огірки і приправи за смаком, тушкуємо під кришкою п’ять хвилин.



Через годину в бульйон з м’ясом і перловкою додаємо картоплю, як тільки він звариться викладаємо піджарку в суп і зелень за смаком залишаємо кипіти п’ять хвилин. Готовий розсольник, подавати з майонезом або сметаною. Приємного апетиту!