Куряче філе для оладок повинно бути свіжим, добре промитим і просушеним. Для пікантності ми додаємо в це блюдо гірчицю, майонез і каррі. Вони дуже добре поєднуватимуться з курячим філе.

Інгредієнти
| Філе куряче – 1 кг | |
| Яйце куряче – 1 шт. | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Майонез – 2 столові ложки | |
| Гірчиця – 1 чайна ложка | |
| Перець чорний мелений – 1 / 3 чайної ложки | |
| Каррі – 1/3 чайної ложки | |
| Борошно – 30 гр. | |
| Сіль – за смаком | |
| Рослинна олія – 1 столова ложка | |
| Петрушка свіжа – 3 гілочки |
Хочу поділитися з вами рецептом рубаних курячих котлет, а точніше оладок, які однаково сподобаються і дітям, і дорослим. Гарні вони ще й тим, що на їх приготування витрачається зовсім небагато часу і фінансів.
Покроковий рецепт

Куряче філе промити, просушити і нарізати кубиками середнього розміру, як на фото.

Філе викласти в глибоку миску і додати дрібно нарізаний часник і яйце.

Потім потрібно додати майонез, гірчицю, перець, каррі.

Далі потрібно додати борошно і сіль за смаком. Все перемішуємо і, формуючи ложкою невеликі оладки, викладаємо на сковороду, попередньо змащену олією.

Обсмажуємо на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Після цього додаємо 50 мл води і тушкуємо під кришкою ще 20 хвилин, щоб наші курячі котлети вийшли ніжними і м’якими.

Прикрашаємо котлети дрібно нарізаною петрушкою і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
