Рубані котлети з зеленню і цибулею

Рубані котлети з зеленню і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рубані котлети з курки з зеленню – цікава гаряча закуска з незвичним пікантним смаком і ароматом!

Інгредієнти

Курячі стегна – 500 г (4 шт)
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Петрушка – невеликий пучок
Цибулю зелений – невеликий пучок
Сіль – за смаком
Майонез – 3 ст. л.
Суміш перців – за смаком
Крохмаль – 3 ст. л.
Рослинне масло – опціонально
Яйце – 1 шт.

Як приготувати Рубані котлети з зеленню і цибулею

Рубані котлети з зеленню і цибулею – ніжна і смачна закуска з чарівним пряним смаком. Котлетки виходять смачними, поживними і дуже ароматними. У фарш можна додавати будь-які улюблені інгредієнти: сир, прянощі, трави. Подавати таку гарячу закуску можна з різними соусами до овочевих гарнірів, салатів і печеним овочем.

Покроковий рецепт

Подрібнити курячі стегна на дрібні кубики.

Нашаткувати дрібним кубиком цибулини і додати овочі до м’яса.

Подрібнити петрушку або іншу улюблену зелень і додати у фарш. Можна використовувати свіжий чебрець, розмарин, кінзу або кріп.

Всипати крохмаль.

Вбити одне яйце.

Додати майонез або сметанний соус. Перемішати масу і довести до смаку. Відправити в холодильник на чверть години. А найкраще – залишити масу настоюватися на всю ніч.

Викласти масу ложкою на розігріту сковорідку і обсмажити котлетки з двох сторін на мінімальному вогні.

Подавати закуску гарячою з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!