Рубані котлети з курки з зеленню – цікава гаряча закуска з незвичним пікантним смаком і ароматом!
Інгредієнти
Курячі стегна – 500 г (4 шт) | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Цибулю зелений – невеликий пучок | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком | |
Крохмаль – 3 ст. л. | |
Рослинне масло – опціонально | |
Яйце – 1 шт. |
Рубані котлети з зеленню і цибулею – ніжна і смачна закуска з чарівним пряним смаком. Котлетки виходять смачними, поживними і дуже ароматними. У фарш можна додавати будь-які улюблені інгредієнти: сир, прянощі, трави. Подавати таку гарячу закуску можна з різними соусами до овочевих гарнірів, салатів і печеним овочем.
Покроковий рецепт
Подрібнити курячі стегна на дрібні кубики.
Нашаткувати дрібним кубиком цибулини і додати овочі до м’яса.
Подрібнити петрушку або іншу улюблену зелень і додати у фарш. Можна використовувати свіжий чебрець, розмарин, кінзу або кріп.
Всипати крохмаль.
Вбити одне яйце.
Додати майонез або сметанний соус. Перемішати масу і довести до смаку. Відправити в холодильник на чверть години. А найкраще – залишити масу настоюватися на всю ніч.
Викласти масу ложкою на розігріту сковорідку і обсмажити котлетки з двох сторін на мінімальному вогні.
Подавати закуску гарячою з улюбленим соусом.
Приємного апетиту!