Рулет з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром

Рулет з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зазвичай в упаковці знаходиться три листочка лаваша. Сьогодні я скористаюся тільки одним. Почищу кілька зубчиків часнику, дрібно його наріжу і розмішавши з майонезом (часник можна і натерти на дрібній тертці або пропустити через чеснокодавку). Кількість часнику кожен повинен визначити сам, орієнтуючись на свій смак: хтось любить більше гостроти, хтось-менше. Цією сумішшю намажу аркуш лаваша. Лист лаваша розстилають на столі, попередньо вистелене харчовою плівкою. Помідори дрібно наріжу, викладу на майонез.

Ковбасу теж дрібно наріжу і викладу рівномірно на весь аркуш лаваша.

Сир натру на дрібній тертці, викладу рівномірно по всій поверхні тонким шаром.

Всі інгредієнти пригорну до того лаваша і скручу пласт в рулет, намагаючись, щоб рулет був максимально щільним. У такому вигляді фарширований лаваш повинен полежати близько півгодини, після чого його можна різати.

Різати лаваш з начинкою потрібно безпосередньо перед подачею, акуратно гострим ножем, намагаючись не натискати на рулет, а як би «пиляти» його. Тоді лаваш не розвалиться і не деформується. Розкласти шматочки рулету на плоскій тарілці. Подавати рулетики з лаваша до столу. Приємного апетиту!