Рулет з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром

Рулет з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лаваш можна знайти в будь-якому супермаркеті. З його винаходом пов’язана красива легенда, згідно з якою вірменського царя Араму, який перебуває в полоні, протягом десяти днів таємно передавався тонкий пласт хліба, захований в панцир, що і дозволило мужньому воїнові вижити без їжі. Зараз сфери застосування лаваша досить широкі: його фарширують різними начинками, запікають, смажать і навіть роблять з нього чіпси. Рулет з лаваша для кожної господині цінний тим, що виготовити її можна абсолютно з будь-якими продуктами, які є в наявності. Я, наприклад, готувала з крабовими паличками і сиром, грибами і картопляним пюре з вершковим сиром і руколою, так само дуже смачно з сиром і копченою куркою. Можна рулет з лаваша зробити багатошаровим, зробивши 2-3 листи лаваша і кілька шарів начинки. Рулет вийти більш товстим. Виріб з лаваша буде зберігатися кілька днів, не втрачаючи смаку. І навіть навпаки, краще просочиться і стане смачніше. Його можна використовувати як закуску, основне блюдо і навіть, як десерт.

Покроковий рецепт