Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, зніміть шкірку.
Змішайте разом авокадо, кріп, майонез, гірчицю і лимонний сік. Все це треба покласти в чашу блендера і збити до однорідного стану, пюре.
Червону рибу я купую вже нарізану, але якщо ви придбали великий шматок, то потрібно рибку нарізати тонкими пластами.
Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
Збираємо рулет. Розстеліть на столі лаваш, викладіть пюре з авокадо, майонезу і прянощів. Потім зверху розкладіть копчений лосось і терту моркву. Наступний шар – салат латук.
Тепер лаваш загортаємо туго в рулет. Його потрібно прибрати в холодильник для просочення. Але щоб він не обветривался, щільно загорнути рулет харчовою плівкою. Добре якщо рулет з лаваша буде лежати ніч у холодильнику. Якщо немає такої можливості, варто його потримати хоча б пару годин.
Готовий рулет з начинкою з риби нарізати міні-рулетиками і подавати до столу. Приємного апетиту!