М’ясний рулет з яловичини з начинкою, запечений в духовці.

Інгредієнти
| Яловичина – 800 г | |
| Консервований ананас – 150-200 г | |
| Рослинна олія – 6 ст. л. | |
| Соєвий соус – 6 ст. л. | |
| Лимонний сік – 1,5 шт. | |
| Часник – 2 зуб. |
М’ясний рулет з яловичини з ананасом виходить оксамитовим на смак. М’ясо, запечене по цьому рецепту можна подавати і в будні дні до щільного обіду, і до святкового столу.
Покроковий рецепт

Тонкими смужками нарізати яловичу вирізку.

М’ясо злегка відбити з 2-х сторін.

Приготувати маринад. Змішати соєвий соус, олію, дрібно рубаний часник, сік лимонів.

Відбите м’ясо замаринувати (не менше 1 години).

Гуртки консервованого ананаса розрізати на 3 частини. Шматочок ананаса викласти на м’ясо.

Звернути в рулетик і закріпити дерев’яною шпажкою (зубочисткою).

Рулетики перекласти в пакет для запікання. Запікати в розігрітій духовці до 200 З 50-60 хвилин (залежно від розмірів рулетів).

Подавати до столу з соусом до м’яса. Приємного апетиту!
