Міні закуска з перцю особливо хороша при подачі холодної.

Інгредієнти
| Болгарський перець – 1 шт. (червоний) | |
| Болгарський перець – 1 шт. (жовтий) | |
| Сир сирний – 80 г | |
| Сир твердий – 80 г | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Цибулю зелений – 2-3 пера | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Сирний вершковий сир можна замінити на звичайний сир або сир Фета. Замість твердого сиру можна використовувати будь-сир, а якщо ви любите щось попикантней замініть його на сир з блакитною цвіллю.
Покроковий рецепт

Перці викласти на решітку, запекти в духовці при температурі 200 С до чорних підпалин (близько 20 хвилин). Покласти перці в поліетиленовий пакет на 10 хвилин (пакет загорнути). Витягнути з пакета, зняти шкірку, видалити серцевину, нарізати смужками шириною 2,5-3 див.

Сир нарізати кубиками, закинути в блендер, додати часник, подрібнити до однорідності.

У мисці змішати часниково-сирну масу, сирний вершковий сир, дрібно порізану цибулю. Все посолити, поперчити, перемішати.

На кожну смужку перцю викласти по 1 чайній ложці начинки.

Звернути в рулетик. Заколоти шпажкою. Подавати до столу. Приємного апетиту!
