Приготуйте лаймовий соус.
Перемішайте майонез, лимонний сік і соус чилі в невеликій мисці. Варіюйте смак соусу на свій розсуд, додаючи ті чи інші продукти в більшій чи меншій мірі.
Занурте рисовий папір в тарілку з теплою водою, тримайте у воді 5-10 секунд. Потім струсіть зайву воду і покладіть на обробну дошку.
На нижню третину рисового паперу викладіть листя салату. Додайте порізані помідор і смужку бекону. Розподіліть по всій начинці близько 2 чайних ложок лаймового соусу, потім зверху покладіть ще кілька листя салату.
Складіть нижню частину рисового паперу поверх салату, помідори і бекону. Потім складіть боки рисового паперу, загорніть.
Повторіть цю процедуру з рештою інгредієнтами. Якщо одна з обгорток розривається, акуратно перекривайте два краї і продовжуйте збирати рулон.
Ну ось, в’єтнамські рулетики з рисового паперу з овочами і беконом готові. Подавайте до столу!