Сир Паремзан натерти на дрібній тертці.
Соус песто змішати з тертим сиром, додати сирний сир. (Соус песто ви можете приготувати самі, а можна купити готовий в магазині).
Змішайте всі інгредієнти. Посоліть за смаком, якщо необхідно (враховуйте солоність сиру).
Розгорніть лист тортилії і змажте всі приготовленої сирної зеленою пастою, приготовленої раніше.
Тепер необхідно нарізати м’ясо індички або шинки. Викласти скибочки поверх зеленої пасти.
Туго загорнути рулет. Повторити те ж саме з рештою тортільями.
Тепер необхідно покласти рулети в холодильник і дати їм “схопиться” і просочитися. Перед подачею порізати на міні рулетики.
*Якщо ви використовуєте маленькі коржики, потрібно використовувати менше інгредієнтів, відрегулюйте кількість сирного сиру, сир пармезан і соусу песто.
*Якщо часу до подачі страви у вас не так вже й багато, ви можете рулети покласти в морозильну камеру на кілька хвилин. Вони швидше схопляться і будуть різатися набагато легше.