Рулетики з тортильї з песто, сиром і шинкою

Рулетики з тортильї з песто, сиром і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир Паремзан натерти на дрібній тертці.

Соус песто змішати з тертим сиром, додати сирний сир. (Соус песто ви можете приготувати самі, а можна купити готовий в магазині).

Змішайте всі інгредієнти. Посоліть за смаком, якщо необхідно (враховуйте солоність сиру).

Розгорніть лист тортилії і змажте всі приготовленої сирної зеленою пастою, приготовленої раніше.

Тепер необхідно нарізати м’ясо індички або шинки. Викласти скибочки поверх зеленої пасти.

Туго загорнути рулет. Повторити те ж саме з рештою тортільями.

Тепер необхідно покласти рулети в холодильник і дати їм “схопиться” і просочитися. Перед подачею порізати на міні рулетики.

*Якщо ви використовуєте маленькі коржики, потрібно використовувати менше інгредієнтів, відрегулюйте кількість сирного сиру, сир пармезан і соусу песто.

*Якщо часу до подачі страви у вас не так вже й багато, ви можете рулети покласти в морозильну камеру на кілька хвилин. Вони швидше схопляться і будуть різатися набагато легше.