Рулетики з яйцем і горошком

Рулетики з яйцем і горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Будь-яка господиня оцінить по достоїнству швидкість приготування цієї страви, а Ваші гості оцінять з захопленням його смак!

Покроковий рецепт

Яйця почистити, подрібнити. Висипати в миску.

До яйцям додати горошок, цибулю, трохи зелені (за бажанням), майонез. Перемішати, вийшла начинка.

Ковбасу нарізала при покупці в магазині. Круги з ковбаси вийшли настільки величезними, що вирішила розрізати їх навпіл і з кожної половинки зробила кульочок.

Начинила кожен кульок начинкою. Прикрасила ягідкою червоної смородини. Смакуйте!