Може бути не ідеальна їжа для здорового харчування, але дуже смачна! Рум’яна курочка, натерта прянощами і запечені овочі!
Інгредієнти
куряче філе – 4 штуки | |
цукіні – 1 штука | |
оливки – кілька | |
картопля – 3 штуки | |
томати черрі або великий – 5-6 шт. або 1 шт. | |
лимон – 1 шт. | |
каррі – щіпка | |
перець мелений – за смаком | |
сіль – за смаком | |
масло – 2 ст. ложки | |
сир – 50 г | |
зелень – при подачі |
Особливо блюдо актуально, коли гості на порозі, так як ніяких складнощів в приготуванні немає. Головне не перетримати в духовці м’ясо. Рекомендуємо ознайомитися і приступити до приготування.
Покроковий рецепт
1. Прогрійте сковороду до максимальної температури.
2. Куряче філе промийте, обробіть, натріть каррі, сіллю перцем. Обсмажте на маслі з усіх боків до рум’яної скоринки.
3. Очистіть овочі. Наріжте довільними шматочками.
4. Викладіть овочі в вогнетривке блюдо. Сюди ж перекладіть куряче філе.
5. Наріжте лимон кружальцями і розкладіть по периметру страви.
6. Відправте в духовку м’ясо птиці з овочами на півгодини або до готовності м’яса. Якщо м’ясо або овочі будуть горіти, накрийте форму фольгою або папером для випічки.
7. Подавайте до столу присипавши зеленню і сиром. Приємного апетиту!