Такий салатик простий у виготовленні, але він виходить дуже смачним. Оцінять навіть діти, адже готується з фруктів. Чудово втамовує голод і наситить організм вітамінами.
Потрібно:
– ціла диня;
– плід папайї;
– ананас;
– 3 апельсина;
– 5 ківі (можна більше, якщо вони дрібні);
– невеликий лимон.
Приготування:
1. Диню розрізати навпіл, витягують все насіння. Ананас ріжуть кубиками, аналогічним чином поступають з ківі і апельсинами. Фруктову суміш кладуть на половинки дині.
2. Далі з папайї вичавлюють сік, змішують його з ливонным соком. Це і буде заправка для салату.
3. Заливають заправкою сам салат безпосередньо перед подачею, щоб фрукти не встигли скиснути.
Подають в половинках дині, їдять ложечками, зачерпуючи порізані фрукти разом з м’якоттю дині – незабутню насолоду.