Салат ескаріол з черрі, огірками і перцями

Салат ескаріол з черрі, огірками і перцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наявність яєць додає йому ситності – так що їм можна швидко перекусити або подати гостям.

Покроковий рецепт

1. Відбирають невеликі корінці эскариоля, розрізати кожен уздовж на кілька частин, складають у салатник у вигляді красивої розетки.

2. Яйця відварюють, подрібнюють і зверху посипають ними салат. Поливають сумішшю олії та оцту. Солять вже за смаком або ж використовують улюблені спеції.

3. Додають свіжі овочі, попередньо промивши їх і подрібнивши досить дрібно.Перед подачею такий салат з эскариоля рекомендується охолодити – досить півгодини.