Салат «Фунчоза» з курячою грудкою

Салат «Фунчоза» з курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе нарізаємо тонкими смужками(але не дуже тонкими, так як при смаженні м’ясо зменшиться в розмірі); солимо і перчимо за смаком; обсмажуємо на олії до рум’яного кольору.

Нарізаємо цибулю, моркву, болгарський перець тонкими смужками і по черзі додаємо до курки, даючи трохи протушкувати. Додаємо всі інгредієнти до курки, перемішуємо і закриваємо кришкою на хвилинку, щоб дати можливість всім інгредієнтам дійти до готовності.

До курки і овочів додаємо соєвий соус так, щоб його не було багато, але при цьому рідина збереглася. Гарненько перемішуємо і тушкуємо. Просмаження готова. В даному кроці керуйтеся своїм смаком, можна додати більше соєвого соусу, якщо хочете????????♀️ АЛЕ! Не раджу готувати дуже рідку прожарювання, так як ми з Вами готуємо салат, а не суп????



Заварюємо фунчозу. Для цього нам знадобиться глибока ємність. Викладаємо фунчозу в глибоку ємність і заливаємо окропом. Залишаємо на 7-10 хвилин, періодично помішуючи. Слідкуйте за готовністю фунчозы: вона повинна увібрати в себе достатню кількість води, але не повинна перетравитися. Готова фунчоза повинна бути прозорою і щільною, як на фото. Готову фунчозу опрокидываем на друшляк і промиваємо холодною водою, даємо воді стекти. Викладаємо готову фунчозу в ємність, у якій будемо «збирати» салат(краще взяти глибоку).

Збірка салату. До готової фунчозе додаємо нашу прожарювання з курки і овочів. Гарненько перемішуємо. Раджу надіти рукавички і перемішати салат руками, щоб вся фунчоза просочилася соєвим соусом з нашої прожарювання. Вітаю, салат «Фунчоза» готовий! Викладаємо на тарілку порційно. Приємного апетиту!????