Салат гранатовий браслет з курячою грудкою і печерицями

Салат гранатовий браслет з курячою грудкою і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачного салату, без якого не обходиться жодне святкове застілля. Я готую його за особливим рецептом, з додаванням грибів.

Покроковий рецепт

Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді. Остуджуємо і ріжемо на маленькі шматочки. У центр блюда, на якому буде наш салат ставимо склянку. Навколо склянки викладаємо перший шар салату з курки.

Зверху курки робимо сіточку з майонезу. Я зазвичай роблю маленьку дірочку на упаковці майонезу. Так набагато зручніше розподілити майонез.

Обсмажуємо на сковорідці очищений цибулю і печериці. Печериці я беру мариновані і відразу подрібнені. Викладаємо цибулю і гриби наступним шаром салату.

Натираємо сир на дрібній тертці, і викладаємо наступним шаром. Краще брати сир твердих сортів.

Наступний шар знову сіточка з майонезу.

Волоські горіхи необхідно подрібнити і викласти наступним шаром.

відварну буряк натерти на дрібній тертці і викласти наступним шаром.


Знову робимо сіточку з майонезу, розподіляємо майонез ложкою, а зверху викладаємо кісточками граната весь наш салат. Салат краще пробувати через 1 годину після приготування, щоб він встиг просочитися.