В оригінальному рецепті є цукор. Але я вважаю, що в цьому салаті зайвий цукор. Якщо ви хочете, щоб салат був солодший, краще використовувати більш солодке яблуко.
Інгредієнти
тертого яблука (близько 4) – 2 чашки | |
тертої моркви – 2 склянки | |
лимонного соку – 1/4 чашки | |
свіжого апельсинового соку – 2 столові ложки | |
сушеної смородини – 2 столові ложки | |
тертої лимонної цедри – 1 столова ложка | |
солі – 1/4 чайної ложки або по смаку | |
*цукор – за смаком |
Такий салат простий у приготуванні. Він не шкодить фігурі, так що ідеально підходить для легких перекусів. Морква корисна для організму, Для більшої користі можна додати в салат масло. Салат можна готувати і дорослим, і дітям.
Покроковий рецепт
1. Морквину промивають, очищають, натирають, використовуючи тертку.
2. У яблук видаляють серцевину і натирають на тертці.
3. Лимонний і апельсиновий сік змішують, додають терту цедру лимона. За смаком додати сіль і цукор. В оригінальному рецепті є цукор. Але я вважаю, що в цьому салаті зайвий цукор. Якщо ви хочете, щоб салат був солодший, краще використовувати більш солодке яблуко.
4. Яблуко перемішують з морквою, додавши сушену смородину. Заправляють салат цитрусовим соусом. Гарненько перемішують.
5. Залишається перекласти салат в красиве блюдо і прикрасити готовий салат перед подачею до столу.