Салат Качан кукурудзи з чорносливом і яйцями

Салат Качан кукурудзи з чорносливом і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир тремо на крупній тертці.

Варені курячі яйця чистимо і теж натираємо на крупній тертці.


Чорнослив заливаємо теплою водою і відставляємо хвилин на 5-10, після чого нарізаємо на дрібні шматочки.

Відкриваємо консервовану кукурудзу, зливаємо воду і 2 столові ложки додаємо в салат, а решта кукурудза піде на прикрасу. Зубок часнику чистимо і видавлюємо через прес. Трохи солимо і перчимо. Додаємо майонез, перемішуємо і викладаємо на блюдо. Формуємо у вигляді качана кукурудзи. Прикрашаємо кукурудзою викладаючи акуратно зерна один біля одного.

І закінчуємо прикраса пір’ям зеленого лука. Пір’я з одного боку в довжину розрізаємо і розгортаємо. Змащуємо з одного боку майонезом і укладаємо листочки на качан кукурудзи. Ось і готовий салат.