Сир тремо на крупній тертці.
Варені курячі яйця чистимо і теж натираємо на крупній тертці.
Чорнослив заливаємо теплою водою і відставляємо хвилин на 5-10, після чого нарізаємо на дрібні шматочки.
Відкриваємо консервовану кукурудзу, зливаємо воду і 2 столові ложки додаємо в салат, а решта кукурудза піде на прикрасу. Зубок часнику чистимо і видавлюємо через прес. Трохи солимо і перчимо. Додаємо майонез, перемішуємо і викладаємо на блюдо. Формуємо у вигляді качана кукурудзи. Прикрашаємо кукурудзою викладаючи акуратно зерна один біля одного.
І закінчуємо прикраса пір’ям зеленого лука. Пір’я з одного боку в довжину розрізаємо і розгортаємо. Змащуємо з одного боку майонезом і укладаємо листочки на качан кукурудзи. Ось і готовий салат.