Салат – коктейль з слабосоленої сьомгою

Салат – коктейль з слабосоленої сьомгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий рибний салат – коктейль з слабосоленої сьомгою, яйцями і листям салату.

Інгредієнти

Слабосолона сьомга – 50 г
Яйця курячі – 1 шт.
Грейпфрут – 1/2 шт.
Оливки – 5-8 шт.
Листя салату – пучок
Оливкова олія – 2-3 столові ложки
Сіль – щіпка
Сир – 20 г
Кунжут – щіпка

Як приготувати Салат – коктейль з слабосоленої сьомгою

Інгредієнти розраховано на 3 порції.

Покроковий рецепт

Грейпфрут очистити від шкірки. Кожну часточку очистити від плівки. Часточку розрізати на 3 шматочки.
Червона (або жовта) болгарський перець і слабосаленую сьомгу нарізати кубиками. Оливки нарізати кружечками. Листя салату (у мене Айсберг) добре промити і порвати.

Відварити й остудити яйце. Нарізати кубиками. Сир натерти на тертці або змолоти в блендері.

Зберемо салат (можна просто в салатнику, але ще красивіше викласти його в креманки, вийде салат-коктейль).
На дно викласти листя салату. Потім філе сьомги, грейпфрут, солодкий перець, яйця. Посолити.

Потім сир, оливки. Шари повторити.

Заправити салат оливковою олією.

Злегка поперчити і присипати кунжутним насінням.

Виходить, не дивлячись на велику різноманітність інгредієнтів, смачний ситний салат. Приємного апетиту!