В першу чергу ставимо варитися яйця на салат. Для того щоб яйця не тріскалися при варінні можна додати небагато кухонної солі, а щоб краще чистилися коли зваряться залити холодною водою. Також чистимо і відварюємо картоплю.
Відкриваємо банку консервованої кукурудзи, зливаємо воду, кукурудзу висипаємо в каструлю з майбутнім салатом.
Далі беремо крабові палички. Роздруковуємо упаковки, звільняємо кожну паличку від індивідуальної плівки і нарізаємо спочатку вздовж, а потім поперек кубиками і відправляємо до кукурудзі.
Наступним кроком чистимо яйця від шкаралупи, нарізаємо на кубики.
Далі режим варену картоплю…
Солимо крабовий салат до смаку, перемішуємо і заправляємо салат майонезом.
Салат “Крабик” з кукурудзою і яйцями готовий. Приємного апетиту!